`

Bezorgen

Bezorgen

Alle informatie met betrekking tot bezorging van uw bestelling op een rijtje. Een duidelijk overzicht van alle bezorgopties bij Gondarella

Verzendkosten

De verzendkosten per bestelling bedragen eur 3,95 voor Nederland en België. Bestellingen boven eur 39,95 worden gratis verzonden. Ten einde de verzendkosten voor u zo laag te houden, hanteert Gondarella een minimum bestelgrootte van eur 20,00.

Discretie

Uw bestelling wordt in een stevige blanco doos verpakt, zonder verwijzing naar onze winkel. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien wordt uw bestelling nooit op een ander adres, zoals de buren, afgeleverd.

Discretie

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Mogelijkheden

Bestellingen binnen Nederland worden bezorgt door PostNL. U kunt kiezen voor bezorging op een adres naar keuze, of van PostNL PakjeGemak. Zo kunt u uw bestelling ophalen bij ruim 2000 winkels in Nederland. Er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt. Neem een legitimatiebewijs mee naar de afhaallocatie als u gebruik maakt van PakjeGemak. Bestellingen voor België worden bezorgd door UPS.

PostNL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen.

UPS doet drie bezorgpogingen bij u. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan komt de bezorger nog een keer terug. Bent u deze tweede keer ook niet aanwezig, dan kunt u via de website van UPS een bezorgafspraak maken.

Levertijden

Zijn alle artikelen voorradig en bestelt u vóór 20:00 uur? Dan wordt uw bestelling op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.